ESIMESE PRESSI
GURMEE MAHEOLIIVIÕLI
Meie esimese külmpressi maheoliiviõli ISUL on äärmiselt kvaliteetne ning on läbinud kõik vajalikud testid (laborianalüüsi ja oliiviõli ametliku degusteerimiskomisjoni tehtud asjakohase testi). Selle tootmisprotsess on mehaaniline ja see on ehtne oliivipuu viljade ekstrakt.
ISUL OLIIVIÕLI
TOOTMISPROTSESS
Kasvatus ja tootmine on mahe, ilma tervist kahjustavate jääkideta.
Korje algab vara ja seda tehakse suure hoolega.
Puhastusprotsess toimub kohe pärast oliivide korjet.
Oliiviõli pressitakse madalal temperatuuril.
Kõik esemed, mis õli ja viljadega töötlemisel kokku puutuvad, on tehtud roostevabast terasest.
Oliiviõli valmistamise käigus eelistame keskenduda pigem kvaliteedile kui kvantiteedile.
Valmistame ainult üht liiki oliiviõli: esimese külmpressi maheoliiviõli – oliivipuu viljade ekstrakti.
Me ei filtreeri õli, vaid puhastame seda loomuliku nõrutamise abil. Lisaks väldime oliiviõli kokkupuudet valguse ja õhuga nii palju kui võimalik, kuna need on oliiviõli peamised vaenlased.
Meie oliiviõli füüsikalised ja keemilised näitajad on väiksemad kui esimese pressi oliiviõli suurimad lubatud näitajad. Tegelikult võib meie esimese pressi oliiviõli füüsikalisi ja keemilisi näitajaid võrrelda oliivis sisalduvatega.
Esimese pressi oliiviõli
Esimese pressi oliiviõlina kuulub see kõigi oma tervislike omadustega parima kvaliteediga oliiviõlide hulka. Selle aroom ja maitse on laitmatud ega tohi kunagi ületada järgnevat happesusnäitajat. Happesus: 0,80 või vähem.
Võib otse tarbimiseks villida.
Külmpressitud oliiviõli
Keskmise kvaliteediga oliiviõlina on sel kõik head omadused, mis võivad olla esimese pressi oliiviõlil, kuid selle aroomil võib esineda mõni esilekerkiv või väiksem viga. See õli ei tohi ületada järgnevat happesusnäitajat. Happesus: 2,00 või vähem.
Võib otse tarbimiseks villida.
Oliiviõli
See on oliiviõli, mis on erineva vahekorraga segu rafineeritud ja külmpressitud oliiviõlist. Tavapärane seguvahekord on 80% rafineeritud oliiviõli ja 20% külmpressitud oliiviõli. Happesus: 1,00 või vähem.
Võib villida tarbimiseks.
Lampante oliiviõli
Seda tuleb enne tarbimist rafineerida. Happesus: rohkem kui 2,00.
Seda ei saa otse tarbimiseks villida.
Rafineeritud oliiviõli
Seda valmistatakse lampante oliiviõlist keemilise ja termilise protsessi abil, et kontrollida happesust, mille lõplik näitaja on 0,30.
Seda ei saa otse tarbimiseks villida.
TÄIUSLIK
ORGAANILINE OLIIVIÕLI
ISUL on suurepärane, maitsev ja mahe oliiviõli, mis on tervisliku toitumise jaoks lihtsalt täiuslik.
Vahemere, Atlandi, ja mandriline kliima koos teravalt vastanduvate päeva- ja öötemperatuuride ning meistrite kire ja pühendumusega loodud ainulaadne oliiviõli.